Info

Een eerbetoon

De interesse voor uitvaartfotografie in Rotterdam en omstreken neemt echter toe omdat steeds meer mensen zich ervan bewust zijn dat een dergelijke reportage een prachtig blijvend document is als eerbetoon aan de overledene.

Een belangrijke overweging daarbij is dat de dag van de uitvaart als in een roes wordt ervaren vanwege het emotionele aspect. De ceremonie, de gasten, de toespraken, alles wordt in korte tijd beleefd en leeft slechts voort in herinnering. Soms vervagen de details van zo’n dag echter.

l

Een uitvaartreportage draagt ertoe bij dat de herinnering voor de nabestaanden in beeld en detail voortleeft, voor nu en in de toekomst. Stieber Fotografie wilt dit graag voor u verzorgen.

Uitvaart-in-Herinnering-Mariska-Stieber-2014Het uitvoeren van een uitvaartreportage geschiedt op uiterst discrete wijze en geheel overeenkomstig de wensen van de nabestaanden. Zo worden er voorafgaand duidelijke afspraken gemaakt welke momenten van de plechtigheid mogen of moeten worden vastgelegd. Hier wordt strikt naar gewerkt. U kunt dit desgewenst via uw uitvaartondernemer aangeven of tijdens een persoonlijk voorgesprek met mij.

Een uitvaartreportage biedt voor familieleden en andere genodigden die niet aanwezig kunnen zijn tijdens de uitvaart, de mogelijkheid om een impressie en herinnering van het laatste afscheid mee te krijgen.

Uitvaartfotografie door Fotostudio Barendrecht

Indien u naar aanleiding van deze website meer informatie wenst met betrekking tot mogelijkheden tot fotoalbums en de daarbij behorende tarieven of graag met mij in contact wilt komen voor een voorgesprek, dan kunt u gebruik maken van het contactformulier of u kunt mij bereiken per mobiel 06 1616 8410.

Rotterdam, Albrandswaard; Barendrecht, Rhoon, Portland, Poortugaal, Ridderkerk, Capelle aan den IJssel, Zwijndrecht, Hoogvliet, Spijkenisse. Hendrik Ido Ambacht en Alblasserdam. Drechtsteden; Dordrecht, Papendrecht en Sliedrecht, Hoekse Waard en omstreken.

Indien de uitvaartdiensten buiten bovengenoemde regio ligt, is tevens mogelijk eventueel met aangepaste reistijd,- kosten.

Uitvaartfotografie verlangt respect voor de overledene en voor de nabestaanden

UITVAARTFOTOGRAFIE

Company details

Stieber Fotografie

KvK Rdam 24371444
Rotterdam


T TELEFOON
M 06 1616 8410

Zakelijke portretfotografie bij Fotostudio Barendrecht - Mariska

PROFESSIONELE FOTOGRAFIE

Een uitvaartreportage draagt ertoe bij dat de herinnering voor de nabestaanden in beeld en detail voortleeft, voor nu en in de toekomst. Vakfotografe Mariska Stieber (47) wilt dit graag voor u verzorgen.

>

IN SAMENWERKING MET

Klink Uitvaartverzorging Rotterdam | Barendrecht | Capelle aan den IJssel, Mastenbroek Uitvaartverzorging, Yvonne Jonker Uitvaartverzorging Barendrecht, Astrid Erkelens uitvaartverzorging Dordrecht, Timmers uitvaartonderneming, ABOVO Uitvaartverzorging Spijkenisse, Monuta regio Rotterdam, Goes en Middelburg.

Uitvaartfotografie regio Rotterdam, Albrandswaard; Barendrecht, Rhoon, Portland, Poortugaal, Ridderkerk, Capelle aan den IJssel, Zwijndrecht, Hoogvliet, Spijkenisse. Hendrik Ido Ambacht en Alblasserdam. Drechtsteden, Dordrecht, Papendrecht en Sliedrecht, Hoekse Waard en omstreken.

SOCIAL MEDIA

BEDRIJFSGEGEVENS

Stieber Fotografie KvK Rdam 24371444 Telephone TELEFOON
  Rotterdam Mobile 06 1616 8410

Copyright © 2017 Stieber Fotografie. All rights reserved.

Realisatie door: iDOTMEDIA