Mooi & resepectvol

Terug

Mijn vader overleed in 1988. Het was een heel drukke begrafenis, maar door de emotie van dat moment kan ik me er niet zoveel meer van herinneren. Ik wou dat er toen foto’s gemaakt waren, om die bijzondere dag nog eens te kunnen bekijken. In die tijd was echter het maken van foto’s bij een uitvaart niet gebruikelijk.

Toen mijn moeder in december vorig jaar overleed, hebben we als familie Mariska gevraagd de dag van de begrafenis vast te leggen. We zijn erg blij met het resultaat. Mariska ging onopvallend te werk, de foto’s zijn mooi en resepectvol gemaakt, en het boekje dat Mariska er van samengesteld heeft, helpt ons om deze bijzondere dag in de familiegeschiedenis een plekje te geven.

– Fam. Wesdijk

UITVAARTFOTOGRAFIE

Company details

Stieber Fotografie

KvK Rdam 24371444
Rotterdam


T TELEFOON
M 06 1616 8410

Zakelijke portretfotografie bij Fotostudio Barendrecht - Mariska

PROFESSIONELE FOTOGRAFIE

Een uitvaartreportage draagt ertoe bij dat de herinnering voor de nabestaanden in beeld en detail voortleeft, voor nu en in de toekomst. Vakfotografe Mariska Stieber (47) wilt dit graag voor u verzorgen.

>

IN SAMENWERKING MET

Klink Uitvaartverzorging Rotterdam | Barendrecht | Capelle aan den IJssel, Mastenbroek Uitvaartverzorging, Yvonne Jonker Uitvaartverzorging Barendrecht, Astrid Erkelens uitvaartverzorging Dordrecht, Timmers uitvaartonderneming, ABOVO Uitvaartverzorging Spijkenisse, Monuta regio Rotterdam, Goes en Middelburg.

Uitvaartfotografie regio Rotterdam, Albrandswaard; Barendrecht, Rhoon, Portland, Poortugaal, Ridderkerk, Capelle aan den IJssel, Zwijndrecht, Hoogvliet, Spijkenisse. Hendrik Ido Ambacht en Alblasserdam. Drechtsteden, Dordrecht, Papendrecht en Sliedrecht, Hoekse Waard en omstreken.

SOCIAL MEDIA

BEDRIJFSGEGEVENS

Stieber Fotografie KvK Rdam 24371444 Telephone TELEFOON
  Rotterdam Mobile 06 1616 8410

Copyright © 2017 Stieber Fotografie. All rights reserved.

Realisatie door: iDOTMEDIA