Carte blanche

Terug

Ik heb je reportage uitvoerig bekeken en toen een diepe zucht. Wat een reportage: groots in velerlei opzichten. Je had al na 10 minuten in gesprek met mij Carte blanche. Wat een presentatie, je had mijn volledig vertrouwen. Mariska je hebt mijn vertrouwen volledig waar gemaakt, ik zou er niet één van de fotomomenten willen missen.

Ik, en velen met mij, zijn overtuigd van je vakbekwaamheid, je passie voor je werk en je medemenselijk hart. Ik bewonder je ook voor je manier van omgang. Vanaf de eerste minuut heb ik het gevoel gehad dat ik een vriendin had, je steun in mijn verdriet, je had altijd tijd voor mij ( en ik vroeg veel tijd ). Hierdoor heeft de uitvaart-fotoreportage van mijn dierbare vrouw nog meer waarde voor mij gekregen.

– Harry Dubbelman

UITVAARTFOTOGRAFIE

Company details

Stieber Fotografie

KvK Rdam 24371444
Rotterdam


T TELEFOON
M 06 1616 8410

Zakelijke portretfotografie bij Fotostudio Barendrecht - Mariska

PROFESSIONELE FOTOGRAFIE

Een uitvaartreportage draagt ertoe bij dat de herinnering voor de nabestaanden in beeld en detail voortleeft, voor nu en in de toekomst. Vakfotografe Mariska Stieber (47) wilt dit graag voor u verzorgen.

>

IN SAMENWERKING MET

Klink Uitvaartverzorging Rotterdam | Barendrecht | Capelle aan den IJssel, Mastenbroek Uitvaartverzorging, Yvonne Jonker Uitvaartverzorging Barendrecht, Astrid Erkelens uitvaartverzorging Dordrecht, Timmers uitvaartonderneming, ABOVO Uitvaartverzorging Spijkenisse, Monuta regio Rotterdam, Goes en Middelburg.

Uitvaartfotografie regio Rotterdam, Albrandswaard; Barendrecht, Rhoon, Portland, Poortugaal, Ridderkerk, Capelle aan den IJssel, Zwijndrecht, Hoogvliet, Spijkenisse. Hendrik Ido Ambacht en Alblasserdam. Drechtsteden, Dordrecht, Papendrecht en Sliedrecht, Hoekse Waard en omstreken.

SOCIAL MEDIA

BEDRIJFSGEGEVENS

Stieber Fotografie KvK Rdam 24371444 Telephone TELEFOON
  Rotterdam Mobile 06 1616 8410

Copyright © 2017 Stieber Fotografie. All rights reserved.

Realisatie door: iDOTMEDIA