In perfecte handen

Terug

In januari 2015 hebben wij samengewerkt met Mariska Stieber uitvaartfotografe, vanaf het overlijden thuis tot aan de crematie hebben wij perfect met haar de familie en de locatie gecommuniceerd. Haar aanwezigheid tijdens het maken van de uitvaartreportage word totaal niet opgemerkt en de emotie van de nabestaande krijgt dan daardoor ook een gepaste vorm, met daarbij gelet op het kleinste detail.

Wij zijn er van overtuigd dat het maken van een uitvaartreportage goed doet aan het rouwproces en u bij Mariska in perfecte handen bent als het om een prachtig beeld gaat waar u met een zeer fijn gevoel op terug kan kijken. ABOVO Uitvaartverzorging

– John den Breejen

UITVAARTFOTOGRAFIE

Company details

Stieber Fotografie

KvK Rdam 24371444
Rotterdam


T TELEFOON
M 06 1616 8410

Zakelijke portretfotografie bij Fotostudio Barendrecht - Mariska

PROFESSIONELE FOTOGRAFIE

Een uitvaartreportage draagt ertoe bij dat de herinnering voor de nabestaanden in beeld en detail voortleeft, voor nu en in de toekomst. Vakfotografe Mariska Stieber (47) wilt dit graag voor u verzorgen.

>

IN SAMENWERKING MET

Klink Uitvaartverzorging Rotterdam | Barendrecht | Capelle aan den IJssel, Mastenbroek Uitvaartverzorging, Yvonne Jonker Uitvaartverzorging Barendrecht, Astrid Erkelens uitvaartverzorging Dordrecht, Timmers uitvaartonderneming, ABOVO Uitvaartverzorging Spijkenisse, Monuta regio Rotterdam, Goes en Middelburg.

Uitvaartfotografie regio Rotterdam, Albrandswaard; Barendrecht, Rhoon, Portland, Poortugaal, Ridderkerk, Capelle aan den IJssel, Zwijndrecht, Hoogvliet, Spijkenisse. Hendrik Ido Ambacht en Alblasserdam. Drechtsteden, Dordrecht, Papendrecht en Sliedrecht, Hoekse Waard en omstreken.

SOCIAL MEDIA

BEDRIJFSGEGEVENS

Stieber Fotografie KvK Rdam 24371444 Telephone TELEFOON
  Rotterdam Mobile 06 1616 8410

Copyright © 2017 Stieber Fotografie. All rights reserved.

Realisatie door: iDOTMEDIA