prachtig eerbetoon

Terug

Mijn man had veel hobby’s en één daarvan was fotografie. Voor ons was het vanzelfsprekend dat ook zijn plechtigheid zou worden vastgelegd door een lens. Het album is een prachtig eerbetoon geworden aan mijn man en tevens een mooi handvat voor onze twee dochters voor het verwerken van het verdriet.

Het is natuurlijk best heftig om iemand die je niet kent te betrekken bij een gelegenheid zo intiem maar die twijfel bleek zeer ongegrond vanaf de eerste minuut dat jij bij ons thuis kwam. Jouw aanwezigheid was nauwelijks merkbaar maar voor de momenten die er wel waren was jij voor mij een warme rustieke steunpilaar in alle hectiek die mij als nabestaande overviel. Mijn dank is groot hiervoor.

Er is maar één ding dat mij spijt…. en dat is dat mijn man André jou niet meer heeft mogen ontmoeten. Slechts een aantal uren voor de geplande afspraak met jou is hij van ons heengegaan maar ik weet zeker dat ook hij jou in zijn hart had gesloten, net als ik.

Veel liefs, 

– Sandra, Roxan & Riona

UITVAARTFOTOGRAFIE

Company details

Stieber Fotografie

KvK Rdam 24371444
Rotterdam


T TELEFOON
M 06 1616 8410

Zakelijke portretfotografie bij Fotostudio Barendrecht - Mariska

PROFESSIONELE FOTOGRAFIE

Een uitvaartreportage draagt ertoe bij dat de herinnering voor de nabestaanden in beeld en detail voortleeft, voor nu en in de toekomst. Vakfotografe Mariska Stieber (47) wilt dit graag voor u verzorgen.

>

IN SAMENWERKING MET

Klink Uitvaartverzorging Rotterdam | Barendrecht | Capelle aan den IJssel, Mastenbroek Uitvaartverzorging, Yvonne Jonker Uitvaartverzorging Barendrecht, Astrid Erkelens uitvaartverzorging Dordrecht, Timmers uitvaartonderneming, ABOVO Uitvaartverzorging Spijkenisse, Monuta regio Rotterdam, Goes en Middelburg.

Uitvaartfotografie regio Rotterdam, Albrandswaard; Barendrecht, Rhoon, Portland, Poortugaal, Ridderkerk, Capelle aan den IJssel, Zwijndrecht, Hoogvliet, Spijkenisse. Hendrik Ido Ambacht en Alblasserdam. Drechtsteden, Dordrecht, Papendrecht en Sliedrecht, Hoekse Waard en omstreken.

SOCIAL MEDIA

BEDRIJFSGEGEVENS

Stieber Fotografie KvK Rdam 24371444 Telephone TELEFOON
  Rotterdam Mobile 06 1616 8410

Copyright © 2017 Stieber Fotografie. All rights reserved.

Realisatie door: iDOTMEDIA