Samenwerking

Nico Klink

Uitvaartondernemer – Klink Uitvaart

Een volledig verzorgde uitvaart in een persoonlijke sfeer. Een dierbare herdenken zoals deze echt in het leven stond. Dát is wat onze persoonlijke uitvaart biedt.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van een uiterst persoonlijke uitvaart? Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over onze dienstverlening. Klink Uitvaart is 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar.

Scheldestraat 3
2991 AJ Barendrecht

T 0180 – 61 27 35
info@klinkuitvaart.nl

_________________________________________________________________________________________________

Uitvaartondernemer – Uitvaartverzorging Ridderkerk

Uitvaartverzorging Ridderkerk is een kleinschalige uitvaartonderneming waarbij persoonlijke zorg en aandacht centraal staat. Wij geloven in het persoonlijke contact. Alles kan naar wens voor u worden gerealiseerd, wat betekent dat wij u daadwerkelijk kunnen helpen met de uitvaart van úw keuze.“Belangrijk voor mij is dat het afscheid past bij het leven van de overledene. Hierdoor dient elke uitvaart zijn eigen unieke karakter te hebben, verzorgd met rust, respect en kwaliteit.” – Rob de Ruijter

Lagendijk 191
2981 EL Ridderkerk

T 0180 – 430 300
info@uitvaartverzorgingridderkerk.nl

_________________________________________________________________________________________________

Yvonne Jonker
Uitvaartondernemer – Yvonne Jonker

Als kleinschalig familiebedrijf zijn we betrokken, snel en flexibel en bieden we onze klanten veel service. Bij het begeleiden, coördineren en organiseren van uitvaarten hechten we vooral veel waarde aan het vertrouwen dat wij krijgen van de nabestaanden. Door goed met hen samen te werken en echt naar hen te luisteren, kunnen wij met elkaar besluiten wat er nodig is om tot een mooi en passend afscheid te komen.

Uitvaartverzorging Yvonne Jonker is een onafhankelijke onderneming. U kunt rekenen op eerlijk advies en wij horen graag wat uw eigen wensen, ideeën en voorkeuren voor de uitvaart zijn.

Muziekplein 28
2992 GH Barendrecht

T 0180 699 199
info@uitvaartyjonker.nl

_________________________________________________________________________________________________

Uitvaartondernemer – Astrid Erkelens

De naam Astrid Erkelens is bij velen in Dordrecht en omstreken wel bekend. Het doet mij veel genoegen om nu op eigen titel te werken. Hierdoor kan ik mijn ruime ervaring tenvolle benutten om u ten diensten te zijn. Betrokken, persoonlijk en 24 uur per dag bereikbaar.

Astrid Erkelens Uitvaartverzorging staat voor een persoonlijke begeleiding van een begrafenis of crematie, ongeacht culturele of kerkelijke achtergrond.

Postbus 370
3300 AJ Dordrecht

T 078 26 00 366
M 06 5288 1505
info@erkelensuitvaartverzorging.nl

Astrid Erkelens

_________________________________________________________________________________________________

EricMastenbroek
Uitvaartondernemer – Eric Mastenbroek

Mijn naam is Eric Mastenbroek, ik ben geboren in 1966 te Rotterdam-Delfshaven en sinds 1990 woonachtig in Barendrecht. In 2010 ben ik als zelfstandig uitvaartverzorger gestart na ruim 18 jaar te hebben gewerkt voor één van de grotere ondernemingen in Rotterdam. Mijn vrouw Ciska ondersteunt mij als gastdame bij uitvaarten.

Vanwege ruime ervaring en brede ontwikkeling in een grote regio zijn wij in staat ons goed te kunnen verplaatsen in de behoeftes, leefwijze of geloofsovertuiging van een familie.

Molenleede 90
2991 WB Barendrecht

T 0180 723204
M 06 1451 5500
info@ericmastenbroek.nl

_________________________________________________________________________________________________

Uitvaartverzorging – ABOVO

Na 12 jaar meegelopen te hebben binnen de uitvaartdiensten, haalde John den Breejen, eigenaar van ABOVO, zijn diploma’s en begon voor zichzelf. “Wij hebben een klassieke Engelse stijl en mijn grote voorbeeld is Barry Albin Dyer uit London, waar ik met zijn goedvinden zijn stijl heb kunnen overnemen.”

ABOVO uitvaartverzorging is een jong, groeiend en dynamisch bedrijf geworden, waar zorg en toewijding de boventoon voeren en waar service hoog in het vaandel staat.

Wij zijn erkend lid van het uitvaartgilde, de N.V.O.A Vesalius, tevens hebben wij een keurmerk en zijn wij lid van de Internationale Federatie van Uitvaartondernemers.

T 0181 657360
info@abovouitvaart.nl
uit Spijkenisse

John-den-Breejen-1

_________________________________________________________________________________________________

Uitvaartondernemer – Timmers

De Drechtstreek & Timmers is van oudsher een betrouwbare organisatie die kwaliteit en transparantie in uitvaartverzorging hoog in het vaandel heeft staan. Bij ons kunt u rekenen op professionaliteit en stijl, op discretie en betrokkenheid, op openheid en eerlijkheid. Op deze site vindt u informatie over wat wij voor u kunnen betekenen. Ook geven wij duidelijk inzicht in de kosten die zijn verbonden aan een uitvaart.

Jan Steenstraat 71
3362 XH Sliedrecht
T 0184 – 412 418

sliedrecht@drechtstreek.nl

UITVAARTFOTOGRAFIE

Company details

Stieber Fotografie

KvK Rdam 24371444
Rotterdam


T TELEFOON
M 06 1616 8410

Zakelijke portretfotografie bij Fotostudio Barendrecht - Mariska

PROFESSIONELE FOTOGRAFIE

Een uitvaartreportage draagt ertoe bij dat de herinnering voor de nabestaanden in beeld en detail voortleeft, voor nu en in de toekomst. Vakfotografe Mariska Stieber (47) wilt dit graag voor u verzorgen.

>

IN SAMENWERKING MET

Klink Uitvaartverzorging Rotterdam | Barendrecht | Capelle aan den IJssel, Mastenbroek Uitvaartverzorging, Yvonne Jonker Uitvaartverzorging Barendrecht, Astrid Erkelens uitvaartverzorging Dordrecht, Timmers uitvaartonderneming, ABOVO Uitvaartverzorging Spijkenisse, Monuta regio Rotterdam, Goes en Middelburg.

Uitvaartfotografie regio Rotterdam, Albrandswaard; Barendrecht, Rhoon, Portland, Poortugaal, Ridderkerk, Capelle aan den IJssel, Zwijndrecht, Hoogvliet, Spijkenisse. Hendrik Ido Ambacht en Alblasserdam. Drechtsteden, Dordrecht, Papendrecht en Sliedrecht, Hoekse Waard en omstreken.

SOCIAL MEDIA

BEDRIJFSGEGEVENS

Stieber Fotografie KvK Rdam 24371444 Telephone TELEFOON
  Rotterdam Mobile 06 1616 8410

Copyright © 2017 Stieber Fotografie. All rights reserved.

Realisatie door: iDOTMEDIA