Voorgesprek

Het tijdsbestek tussen de uitvaart en de aanvraag

Gezien de trieste omstandigheden is het besluit tot het kiezen van een uitvaartfotograaf niet het allereerste wat geregeld moet worden. Doorgaans zal dit dan op een later moment plaatsvinden, dus dichter bij de dag van de uitvaart. Dit hoeft geen probleem te zijn. Echter, in verband met mijn agenda zou de definitieve boeking bij voorkeur uiterlijk twee dagen voor de dag van de uitvaartdienst kenbaar gemaakt moeten worden. Dat stelt mij dan in staat om de nodige voorbereidingen te treffen overeenkomstig uw wensen.

Een uitvaartreportage draagt ertoe bij dat de herinnering voor de nabestaanden in beeld en detail voortleeft, voor nu en in de toekomst

Uitvaartfotografie door Fotostudio Barendrecht

Hoe verloopt het contact

Indien u naar aanleiding van deze website meer informatie wenst of graag met mij in contact wilt komen voor een voorgesprek, dan kunt u gebruik maken van het contactformulier of u kunt mij bereiken op het vaste telefoonnummer 0180 62 00 00 of mobiel 06 1616 8410.

Indien u het contact liever via uw uitvaartondernemer wilt laten verlopen, dan is dat uiteraard ook mogelijk. U kunt dit dan in het contactformulier aangeven en de naam van de uitvaartverzorging invullen. Ik zal dan vervolgens deze onderneming benaderen met betrekking tot uw aanvraag en/of vragen.

UITVAARTFOTOGRAFIE

Company details

Stieber Fotografie

KvK Rdam 24371444
Rotterdam


T TELEFOON
M 06 1616 8410

Zakelijke portretfotografie bij Fotostudio Barendrecht - Mariska

PROFESSIONELE FOTOGRAFIE

Een uitvaartreportage draagt ertoe bij dat de herinnering voor de nabestaanden in beeld en detail voortleeft, voor nu en in de toekomst. Vakfotografe Mariska Stieber (47) wilt dit graag voor u verzorgen.

>

IN SAMENWERKING MET

Klink Uitvaartverzorging Rotterdam | Barendrecht | Capelle aan den IJssel, Mastenbroek Uitvaartverzorging, Yvonne Jonker Uitvaartverzorging Barendrecht, Astrid Erkelens uitvaartverzorging Dordrecht, Timmers uitvaartonderneming, ABOVO Uitvaartverzorging Spijkenisse, Monuta regio Rotterdam, Goes en Middelburg.

Uitvaartfotografie regio Rotterdam, Albrandswaard; Barendrecht, Rhoon, Portland, Poortugaal, Ridderkerk, Capelle aan den IJssel, Zwijndrecht, Hoogvliet, Spijkenisse. Hendrik Ido Ambacht en Alblasserdam. Drechtsteden, Dordrecht, Papendrecht en Sliedrecht, Hoekse Waard en omstreken.

SOCIAL MEDIA

BEDRIJFSGEGEVENS

Stieber Fotografie KvK Rdam 24371444 Telephone TELEFOON
  Rotterdam Mobile 06 1616 8410

Copyright © 2017 Stieber Fotografie. All rights reserved.

Realisatie door: iDOTMEDIA